Frivilliga uppdrag

Har du ett stort hjärta, är intresserad av att utveckla relationer, kanske lära dig något nytt och samtidigt växa som människa – då har vi uppdragen för dig. Vi har alltid behov av fler snälla och engagerade människor. Både för korta och långa uppdrag. Du kan göra skillnad.

Har du funderingar om vilket uppdrag som passar dig bäst kan du läsa mer om de olika uppdragen i menyn.

Vet du redan vilket uppdrag du är intresserad av så gör du en intresseanmälan. När du skickat in den kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt. Tillsammans pratar vi om vad uppdraget innebär och vilka förutsättningar och förväntningar du har. Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in din intresseanmälan.

Om du sedan tar på dig ett uppdrag kommer du att få ett arvode för din insats. Du blir inte anställd. Arvodets storlek varierar beroende på uppdragets karaktär och omfattning.

Internationella frivilligdagen 5 december: Biträdande övervakare, familjehem eller volontär?

Ta del av olika frivilliga uppdrag och lär dig hur du kan bidra. I Väven, kommunhörnan, finns ett "smörgåsbord" med information i samband med internationella frivilligdagen 5 december. Träffa representanter från flera verksamheter ute på stan eller delta i olika digitala informationsmöten. Ditt engagemang behövs!

Läs mer och se hela programmet

Sidan publicerades www.umea.se/frivilligauppdrag