Boka konferens på Café Vaniljdrömmen

Konferenspaket kan bokas måndag–fredag, klockan 8.00–17.00. Vi kan ta emot max 40 personer. Vi erbjuder olika paket i samband med er konferens (se paket och priser i blankett nedan). Lunchen är soppa med tillbehör (bröd, pålägg, grönsaker, kaffe/te och småkaka).

Utrustning

Vi tillhandahåller konferensblock, pennor, projektor, bildskärm 110", mikrofon samt whiteboardtavla. Övrig utrustning tillhandahåller ni själva.

Bokningsförfrågan via formulär

Fylli formuläret nedan och skicka in till oss senast 2 veckor innan önskat datum för konferens. Observera att bokningen inte är slutförd förrän du har fått ett bekräftelsemejl från oss.

Observera att avbokningar och ändringar i beställningen ska göras minst 7 arbetsdagar innan bokad tid. Sent inkomna avbokningar samt ändringar debiteras med hela beloppet.

Varmt välkommen!Konferenspaket * (obligatorisk)
Förmiddagsfika serveras kl.10, lunch serveras från 12.00, eftermiddagsfika serveras ute i caféet från 14.15
Konferenspaket


Val av förmiddagsfika. Kaffe och te ingår.
Förmiddagsfikat serveras kl.10.00
Val av förmiddagsfika. Kaffe och te ingår.


Val av eftermiddagsfika. Kaffe och te ingår.
Serveras i caféet från 14.15
Val av eftermiddagsfika. Kaffe och te ingår.


Tillval
TillvalObservera att vi inte har någon möjlighet att ta hänsyn till dieter eller tillhandahålla kyl/frys/mikro till konferensgäster. Mikrovågsugn finns att använda vid behov. Vi har ej möjlighet att erbjuda annan lunch än det som ingår i beställningen.
KONTAKT- OCH FAKTURERINGSUPPGIFTER


Sidan publicerades