Hagaskolan

Hagaskolan i centrala Umeå är en F–9-skola med anpassad grundskola och hörselverksamhet. Vi har cirka 600 elever och 100 pedagoger på skolan. Vi har tillgång till en heltidsanställd IT-pedagog på skolområdet och vi nyttjar ständigt tekniken som ett verktyg i lärandet.

Lärarna på Hagaskolan är behöriga, engagerade och flexibla. Vi vet och visar att alla elever kan lära. Vi använder en bred uppsättning av metoder, verktyg och våra goda ämneskunskaper i vår undervisning. Genom tydligt ledarskap utmanar vi våra elever och skapar förtroendefulla relationer. Vi organiserar undervisningen efter elevernas behov och skapar förutsättningar för eleverna att vara med och påverka undervisningen. Elevernas erfarenheter och kunskaper är en utgångspunkt i undervisningen.

Utbildningen ska bland annat ge kunskaper och värden, bidra till personlig utveckling, social gemenskap och ge en god grund för ett aktivt deltagande i samhället. Undervisningen sker i samarbete med lärare, ämneslärare, special­lärare, specialpedagoger, fritidspedagoger samt resurspedagoger.

Vi söker

Tjänst: Grundskollärare i svenska, SO, engelska årskurs 4–6
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100 procent
Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i SO, svenska och engelska i årskurs 4–6. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av undervisning i årskurs 4–6. Det är även meriterande om du har erfarenhet av undervisning i NO.
Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa årskurs 4–6 i svenska, SO och engelska i årskurs 4–6. Du kommer även att vara mentor för en klass. Du skapar goda förutsättningar till lärande genom tydligt ledarskap som tillgängliggör undervisningen samt anpassar.

Som person är du flexibel, strukturerad, ansvarsfull samt kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Tydlig kommunikation och relationsskapande är en viktig del av uppdraget. Vi ser gärna att du har ett stort engagemang och vill utveckla elevers lärande och din egen undervisning.

 

Tjänst: Grundskollärare i matematik, NO och teknik åk 7-9
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
Kvalifikationer: Utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Ma,NO och Tk åk 7-9. Du har erfarenhet av att undervisa i svenska på högstadiet. Meriterande är om du har ytterligare ämnesbehörighet för åk 7-9.
Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa elever i åk 7-9 i matematik, NO och teknik.

 

 

Sidan publicerades