Öppen förskola Backen

Välkommen till öppen förskola på Backen. Du hittar oss i Backens familjecentrals lokaler mitt i Umedalens skulpturpark. Öppen förskola erbjuder en trivsam miljö där vuxna tillsammans med barn får tillgång till olika typer av aktiviteter.

Åtgärder för att minska smittspridning/Stängt pga nya restriktioner

Varje öppen förskola har utifrån sina förutsättningar anpassat verksamheten för att minska risken att sprida smitta. Öppettider och platstillgång kommer därför att vara olika. Här på Backens öppna förskola har vi plats för max 7 vuxna besökare.

Hjälp till att minska risken för smittspridning genom att

  • stanna hemma om du har symptom, till exempel luftvägsbesvär, feber, hosta, huvudvärk eller bortfall av lukt och/eller smak – om någon i familjen har konstaterad covid-19 får du inte komma till öppna förskolan
  • du i första hand besöker den öppna förskola som ligger närmast ditt hem
  • ta med eget fika – kaffe, te och frukt finns att köpa.

För att hålla ett maxantal på 7 vuxna samtidigt i lokalen kommer anmälan att ske genom att den vuxne får ta en sten från en korg utanför den öppna förskolan. När det är slut med stenar är det fullt i lokalen. Vi öppnar upp verksamheten med ett begränsat antal besökare och till en början med fokus på de allra yngsta barnen.

Öppettider

Backens öppna förskola är stängd tills vidare på grund av de nya restriktionerna angående covid-19.

Kontakt

Bengt Åström
förskollärare
090-16 20 74
bengt.g.astrom@umea.se

Besöksadress
Aktörgränd 16
Umeå

Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Google maps)

Vi finns även på Facebook:
Backens Familjecentral

Sidan publicerades