Öppen förskola Hörnefors

Sidan publicerades

Öppna förskolan har stängt fr o m onsdag 11 november p g a de nya restriktionerna gällande smittspridning från Folkhälsomyndigeten.

Välkommen till öppen förskola i Hörnefors. Ni hittar oss i familjecentralens lokaler mitt i centrum, nära buss och butik.

Öppen förskola är en mötesplats där föräldrar tillsammans med sina barn träffar andra vuxna och barn, för att umgås och leka. Vi erbjuder pedagogisk verksamhet som innehåller rörelse, lek, pyssel med mera. Verksamheten diskuteras och utformas tillsammans med besökarna/föräldrarna.

Öppen förskola erbjuder också information, råd och stöd i olika frågor exempelvis barnomsorg, barns utveckling med mera.

Åtgärder för att minska smittspridning

Varje öppen förskola har utifrån sina förutsättningar anpassat verksamheten för att minska risken att sprida smitta. Öppettider och platstillgång kommer därför att vara olika. Här i Hörnefors har vi plats för max 8 vuxna besökare. För att ha koll på antal vuxna så tar varje vuxen en sten från hyllan utanför entren, är stenarna slut så är lokalen full.

Hjälp till att minska risken för smittspridning genom att:

  • stanna hemma om du har symptom, till exempel luftvägsbesvär, feber, hosta, huvudvärk eller bortfall av lukt- och/eller smak. Om någon i familjen har konstaterad covid-19 får du inte komma till öppna förskolan.
  • tvätta händerna innan ni går in genom glasdörrarna på öppna förskolan.
  • håll avstånd, är det personer i hallen vänta en stund så att det inte uppstår trängsel.
  • du i första hand besöker den öppna förskola som ligger närmast ditt hem. Ta med eget fika, det kommer att finnas kaffe, te och frukt att köpa för den som vill.

Öppettider

Öppna förskolan har stängt fr o m onsdag 11 november p g a de nya restriktionerna gällande smittspridning från Folkhälsomyndigeten.

Kontakt

Annette Andersson
förskollärare
0930-291 79
annette.e.andersson@umea.se


Besöksadress

Bruksgatan 2
905 31 Hörnefors

Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Google maps)

Vi finns även på Facebook: Hörnefors familjecentral

Sidan publicerades