Ersdungen skola

Ersdungens skola på Ersboda är en F–6-skola. Skolan ligger ett stenkast från flera stora grönområden. Ersdungen kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där alla möts med respekt. Barn och elever ska känna glädje och motivation att lära tillsammans med vår duktiga personal.

Vi söker

Tjänst: Grundskollärare textilslöjd
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid 50-60%
Kvalifikationer: Lärarlegitimation i textilslöjd åk 1-6. Erfarenhet av att ha arbetat med slöjd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.
Beskrivning av tjänsten: Undervisning i textilslöjd. Planering, genomförande, bedömning och utvärdering. Samarbete med kollegor.

 

Tjänst: Lärare i fritidshem
Anställningsform: Tillsvidareanställning med start 2024-08-12
Sysselsättningsgrad: Heltid,100%
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem. Du har /har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av arbete som lärare i fritidshem i skolan. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och att du är behörig att undervisa i något ämne.
Beskrivning av tjänsten: Som lärare i fritidshem arbetar du för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter, som att snickra, måla, spela teater eller idrotta, men också att umgås med den fria leken som utgångspunkt. Du ansvarar för planering, genomförande och utvädering och att driva verksamheten mot läroplanens mål.

Kontakt

Jonas Eriksson
rektor
Ersdungen skola
090-16 46 06

Sidan publicerades