Ersdungen skola

Ersdungens skola på Ersboda är en F–6-skola. Skolan ligger ett stenkast från flera stora grönområden. Ersdungen kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där alla möts med respekt. Barn och elever ska känna glädje och motivation att lära tillsammans med vår duktiga personal.

Följ med på en digital rundtur: Ersdungens skola on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker


 • Tjänst: Grundskollärare i SO, Sv, Eng
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i SO, Sv, Eng i årskurs 4-6. Du har erfarenhet av arbete med barn, samt av att leda och planera verksamhet. Har du erfarenhet av arbete med barn inom NPF är det meriterande. Har du behörighet att undervisa i bild eller musik för åk 4-6 är även det meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i SO, Sv, Eng i årskurs 4-6. Du har även ett uppdrag som mentor/klasslärare i blivande åk 4. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.


 • Tjänst: Grundskollärare i Matematik, NO, Svenska
  Anställningsform: Vikariat, med start 2022-08-15 till och med 2022-12-22
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Matematik, NO, Svenska i årskurs 4-6. Du har erfarenhet av arbete med elever/barn/ungdomar. Har du erfarenhet av arbete med barn inom NPF är det meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i Matematik, NO, Svenska i årskurs 4-6. Du har även ett uppdrag som mentor/klasslärare i blivande åk 4. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.
 

Kontakt

Jonas Eriksson
rektor
Ersdungen skola
090-16 46 06

Sidan publicerades