Obbola skola

Obbola skola är en F–9-skola med 380 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och hav. Skolan har uppvisat mycket goda resultat under en rad av år och verkar för trygghet och trivsel, bland annat genom ett väl utvecklat i samarbete i arbetslagen och samverkan med elevhälsoteamet. Vi strävar efter ett pedagogiskt helhetstänk från förskoleklass till årskurs 9.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Obbola skola on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Grundskollärare i tyska och svenska.
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
    Sysselsättningsgrad: Deltid, 50 procent
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i tyska och svenska. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Har du behörighet att undervisa i engelska är det meriterande.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i tyska och svenska. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.
 


Kontakt

Malin Hernqvist
rektor
Obbola skola
090-16 31 91

Andreas Stoltz
biträdande rektor
Obbola skola
090-16 35 23

Sidan publicerades