Obbola skola

Obbola skola är en F–9-skola med 380 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och hav. Skolan har uppvisat mycket goda resultat under en rad av år och verkar för trygghet och trivsel, bland annat genom ett väl utvecklat i samarbete i arbetslagen och samverkan med elevhälsoteamet. Vi strävar efter ett pedagogiskt helhetstänk från förskoleklass till årskurs 9.

Vi söker

  • Grundskollärare årskurs 4–9, tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Vi söker dig som har lärarutbildning med behörighet i Idrott och hälsa samt engelska.
  • Grundskollärare årskurs 4–6, tjänsten är en allmän visstidsanställning, deltid 50 procent, med start 2021-08-16 till och med 2022-06-21. Vi söker dig som har lärarlegitimation i musik. Vi vill att du har erfarenhet av att undervisa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kooperativt lärande.
  • Grundskollärare årskurs 7–9, tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Vi söker dig som har behörighet i matematik, NO och teknik. Du har erfarenhet av att undervisa. Du kommer att vara mentor i årskurs 7 och undervisa i matematik, NO och eventuellt teknik. 

Kontakt

Malin Hernqvist
rektor
Obbola skola
090-16 31 91

Andreas Stoltz
biträdande rektor
Obbola skola
090-16 35 23

Sidan publicerades