Skärgårdsskolan

Skärgårdsskolan F–3 finns i Holmsund, 1,5 mil utanför Umeå. Storsjöskolan och Skärgårdsskolan i Holmsund befinner sig i en spännande och utvecklande omorganisation som ska vara klar i sin helhet inför läsåret 2020/2021. Holmsund är ett växande samhälle och antalet elever ökar markant varje år. Förutom att skapa plats för alla elever arbetar för vi att skapa en likvärdig utbildning med målet att bedriva en framgångsrik skola med hög måluppfyllelse. Vi har behöriga lärare som är engagerade och sätter kunskap i fokus.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Skärgårdsskolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Lärare i fritidshem
    Anställningsform: Tillsvidareanställning med start 2022-08-01
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning alternativt grundlärarexamen fritidshem. Du har / har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete.
    Beskrivning av tjänsten: Som lärare i fritidshem arbetar du för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter, som att snickra, måla, spela teater eller idrotta, men också att umgås med den fria leken som utgångspunkt. Du jobbar för att utveckla barnens sociala förmågor samt att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, språk och samhällskunskap.

Kontakt

Håkan Tranbeck
biträdande rektor
Skärgårdsskolan
090-16 35 63

Sidan publicerades