Storsjöskolan

Storsjöskolan årskurs 4–9 finns i Holmsund, 15 kilometer utanför Umeå. Holmsund ligger i skärgården med många vackra natursköna miljöer och utflyktsmål. Vi är ett växande samhälle och antalet elever ökar varje år.
På Storsjöskolan finns det många kunniga och engagerade pedagoger, som arbetar för våra elevers måluppfyllelse. Tillsammans med våra elever och vårdnadshavare arbetar vi hela tiden för att utvecklas och skapa en skola som präglas av respekt, trygghet och stolthet.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Storsjöskolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: Grundskollärare i Moderna Språk (Tyska)
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Deltid, 50 procent
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Moderna Språk (Tyska). Du har erfarenhet av undervisning i skola. Har du behörighet att undervisa i fler ämnen är det meriterande och kan eventuellt utöka tjänsgöringsgraden.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i Moderna Språk (Tyska). I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

 • Tjänst: Grundskollärare i trä- och metallslöjd
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Slöjd (Trä- och metallslöjd). Du har erfarenhet av undervisning i skola. Har du behörighet att undervisa i fler ämnen är det meriterande. Även erfarenhet av mentorskap samt arbete med elever i behov av stöd meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd i huvudsak i årskurserna 7-9, men även till viss del i de yngre årskurserna 4-6. Du har ett delat mentorskap i en klass i årskurserna 7-9. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

 • Tjänst: Grundskollärare i ma/no och teknik, årskurs 4-6
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ma/no och teknik. Du har erfarenhet av undervisning i årskurs 4-6. Har du behörighet att undervisa i fler ämnen, exempelvis engelska, bild eller idrott, är det meriterande. Även erfarenhet av mentorskap är meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i ma/no och teknik i årskurs 4-6. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

 • Tjänst: Grundskollärare i sv/so, årskurs 4-6
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i sv/so. Du har erfarenhet av undervisning i årskurs 4-6. Har du behörighet att undervisa i fler ämnen, exempelvis engelska eller bild, är det meriterande. Även erfarenhet av mentorskap är meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa sv/so i årskurs 4-6. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Micael Bergström
rektor
Störsjöskolan
090-16 31 67

Katarina Lundqvist
rektor
Storsjöskolan
090-16 35 21

Sidan publicerades