Storsjöskolan

Storsjöskolan årskurs 4–9 finns i Holmsund, 15 kilometer utanför Umeå. Holmsund ligger i skärgården med många vackra natursköna miljöer och utflyktsmål. Vi är ett växande samhälle och antalet elever ökar varje år.
På Storsjöskolan finns det många kunniga och engagerade pedagoger, som arbetar för våra elevers måluppfyllelse. Tillsammans med våra elever och vårdnadshavare arbetar vi hela tiden för att utvecklas och skapa en skola som präglas av respekt, trygghet och stolthet.

Vi söker

  • Grundskollärare i tyska för undervisning i årskurs 6–9. Tjänsten är en tillsvidareanställning deltid 50 procent med start 2021-08-16. Vi vill at du som söker har utbildning för att undervisa elever i tyska årskurs 6–9. Du har också erfarenhet av att undervisa elever samt har lärarlegitimation/ansökt om lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i fler ämnen.
  • Grundskollärare i so-ämnen och bild för årskurs 7–9. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Du kommer att undervisa i so-ämnen och i bild för årskurs 7–9. Delat mentorskap för en klass kan möjligen ingå.
  • Grundskollärare i Sv/so i årskurs 4–6. Önskvärt är att den som söker även har fler ämnen i kombination såsom eng, ma. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start 2021-08-16. Du har erfarenhet att arbeta som lärare i årskurs 4–6 och som mentor.

Kontakt

Micael Bergström
rektor
Störsjöskolan
090-16 31 67

Katarina Lundqvist
rektor
Storsjöskolan
090-16 35 21

Sidan publicerades