Storsjöskolan

Storsjöskolan årskurs 4–9 finns i Holmsund, 15 kilometer utanför Umeå. Holmsund ligger i skärgården med många vackra natursköna miljöer och utflyktsmål. Vi är ett växande samhälle och antalet elever ökar varje år.
På Storsjöskolan finns det många kunniga och engagerade pedagoger, som arbetar för våra elevers måluppfyllelse. Tillsammans med våra elever och vårdnadshavare arbetar vi hela tiden för att utvecklas och skapa en skola som präglas av respekt, trygghet och stolthet.

Vi söker

 • Tjänst: Grundskollärare i Hem- och konsumentkunskap åk 7-9
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12
  Sysselsättningsgrad: Deltid, 80-100%
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Hem- och konsumentkunskap. Du har erfarenhet av undervisning i skola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i fler ämnen.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i Hem- och konsumentkunskap. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

 • Tjänst: Grundskollärare Träslöjd och syslöjd 3-6
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i träslöjd trä- och textilslöjd i åk 3-6 . Du har erfarenhet av undervisning i skola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i fler ämnen.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i trä- och textilslöjd I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Micael Bergström
rektor
Störsjöskolan
090-16 31 67

Thomas Vänman
rektor
Storsjöskolan
090-16 35 21

Sidan publicerades