Fritid för alla finns på Ersboda Folkets hus.

Tisdagskafé – kafékvällar för vuxna med funktionsnedsättning

Våra tisdagskaféer på Fritid för alla är en mötesplats för för dig som är 20 år eller äldre och har intellektuell funktionnedsättning eller liknande utmaningar.

Vi har öppet tisdag klockan 17.30–21.30 på Ersboda Folkets hus, Byttgränd 13.

På kafékvällarna kan du till exempel fika, umgås, pyssla och spela spel. Vi vill gärna att du som besöker oss föreslår innehåll utifrån dina egna intressen. Vi brukar också få besök av olika samarbetspartners som erbjuder olika aktiviteter, till exempel Kulturverket, Umeå stadsbibliotek och studieförbund.

En inkluderande mötesplats

På Fritid för alla vill vi skapa en mötesplats där alla ska känna sig inkluderade på sina egna villkor. Vår verksamhet bygger på delaktighet, gemenskap och nätverksbyggande.

Vi som jobbar på Fritid för alla finns på plats för att lyssna och stötta i planering och genomförande. Vi medverkar också i de aktiviteter som bestäms av besökarna. Målet är att alla ska känna sig välkomna och sedda vid besök hos oss.

Kontakta gärna oss i personalen om du önskar komma på besök när ingen verksamhet är öppen. Vi vill att alla ska känna sig trygga och välkomna!

Kontakt

Fritid för alla
fritidforalla@umea.se

Malin Olofsson
fritidssamordnare
070-602 66 39
malin.olofsson@umea.se

Sidan publicerades