Komma igång med Tempus

För att komma igång med Tempus behöver du bara logga in. Ditt konto är numer redan aktiverat men du kan behöva kontrollera att du har rätt kontaktuppgifter i vår e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Informationen därifrån läggs in i Tempus.

Steg 1: Logga in på Tempus

För att komma in på Tempus hemma går du till www.tempushemma.se eller laddar ner appen Tempus hemma där appar finns. Logga sedan in med din e-legitimation.

Om du inte har möjlighet att skaffa e-legitimation, tex om du saknar svenskt personnummer, behöver du ta kontakt med skolledaren på din förskola/fritids för en alternativ inloggning.


  1. Gå till www.tempushome.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i din webbläsare eller öppna appen Tempus hemma i din smartphone.
  2. Välj kommun ”Umeå” och verksamhet "Umeå".
  3. Välj logga in med bank-id. Om du av någon anledning inte har möjlighet att använda Bank-ID måste du kontakta ditt barns förskola eller fritids för en alterantiv inloggningsmöjlighet.
  4. Kontrollera att du har rätt mejladress. Om det inte stämmer måste du gå till e-tjänsten för kontaktuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och lägga till den korrekta adressen. Det räcker inte med att du uppdaterar detta inne i Tempus.
  5. Titta under ”Inställningar” för att se vilka specifika val du kan göra för just ditt konto.


Steg 2 - använd Tempushemma

Mer info på Tempus hemma - app eller webbtjänst

Kontakt

Kontakta i första hand personalen i förskolan eller fritids med dina frågor kring Tempus.

Sidan publicerades