Tempus hemma – app eller webbtjänst

Med Tempus Hemma schemalägger du med några få klick, och kan enkelt kopiera schematider mellan barn och veckor. Med appen kan du lägga schema när det passar dig.

Frånvaroanmälan vill vi att du som har barn på fritids gör via Unikum Familj då vi därifrån får in frånvaron både i Tempus och i Skola24.

Om du har glömt att schemalägga får du auto­matiskt en påminnelse. Du får också automatiska påminnelser om att schemalägga vid till exempel jullov, påsklov och under sommartider.

Om ditt barn har två olika placeringar, till exempel sommarverksamhet, måste du se till att välja rätt avdelning när du schemalägger.

Du måste lägga tider inom verksamhetens ramtider, annars går det inte att schemalägga.

Så här gör du för att schemalägga i Tempus hemma-appen

Schemalägg, frånvaroanmäl eller lägg in ledighet i Tempus hemma-appen om ditt barn har två placeringar, exempelvis nattis eller sommarförskola

Två placeringar kan barn ha exempelvis när de går förskolan och efter sommaren ska börja fritidshem eller om ditt barn går på förskola/fritids och nattisverksamhet eller ska gå på sommarförskola/-fritidshem.

När du ska schemalägga är det viktigt att du väljer den korrekta avdelningen, annars hamnar tex en ledighet på fel verksamhet eller så går det inte att schemalägga.

Sidan publicerades