Sommarverksamhet Tempus

Med Tempus Hemma schemalägger du med några få klick, och kan enkelt kopiera schematider mellan barn och veckor. Med appen kan du lägga schema när det passar dig. Frånvaroanmälan vill vi att du gör via Unikum Familj då vi därifrån får in frånvaron både i Tempus och i Skola24.

Om du har glömt att schemalägga får du auto­matiskt en påminnelse. Du får också automatiska påminnelser om att schemalägga vid till exempel jullov, påsklov och under sommartider.

Om ditt barn har två olika placeringar, till exempel sommarverksamhet så måste du se till att välja rätt avdelning när du schemalägger!

Du måste lägga tider inom verksamhetens ramtider, annars går det inte att schemalägga.

Så här gör du för att schemalägga i Tempus hemma-appen

Schemalägga i Tempus hemma-appen om ditt barn har två placeringar, till exempel går i förskola men ska börja fritids eller om ditt barn har sommarverksamhet.

I vissa situationer har barn dubbla placeringar. När ett barn går i förskolan men ska börja i fritids så är det en period då det finns två placeringar igång, en pågående och en framtida. När man ska schemalägga är det viktigt att man väljer den korrekta avdelningen, annars går det inte att schemalägga.

Sidan publicerades