Komma igång med Tempus

För att komma igång med Tempus behöver du bara logga in. Ditt konto är redan aktiverat men du kan behöva kontrollera att du har rätt kontaktuppgifter i vår e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Informationen därifrån läggs in i Tempus.

Steg 1: Logga in på Tempus

För att komma in på Tempus hemma går du till www.tempushemma.se eller laddar ner appen Tempus hemma där appar finns. Logga sedan in med din e-legitimation.

Om du inte har möjlighet att skaffa e-legitimation, till exempel om du saknar svenskt personnummer, behöver du ta kontakt med skolledaren på din förskola/fritids för en alternativ inloggning.

Så här loggar du in:

  1. Gå till www.tempushome.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i din webbläsare eller öppna appen Tempus hemma i din smartphone.
  2. Välj kommun ”Umeå” och verksamhet "Umeå".
  3. Välj logga in med bank-id. (Om du av någon anledning inte har möjlighet att använda Bank-ID måste du kontakta ditt barns förskola eller fritids för en alterantiv inloggningsmöjlighet.)
  4. Kontrollera att du har rätt mejladress. Om det inte stämmer måste du gå till e-tjänsten för kontaktuppgifter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och lägga till den korrekta adressen. Det räcker inte med att du uppdaterar detta inne i Tempus.
  5. Titta under ”Inställningar” för att se vilka specifika val du kan göra för just ditt konto.

Steg 2 - använd Tempushemma

Mer info på Tempus hemma - app eller webbtjänst

Kontakt

Kontakta i första hand personalen i förskolan eller fritids med dina frågor kring Tempus.

Sidan publicerades