Instruktion för att boka seniorträning

1. Tryck på anmälningsknappen på www.umea.se/seniortraning där det står Boka träningspass. Du skickas vidare till bokningssidan.

2. Klicka på Gruppträning.

3. Du kommer nu in i kalendern för passen och byter datum på pilarna för att komma till den dag du vill boka ett pass på (seniorträningen är onsdagar och fredagar, du kan boka tidigast sju dagar i förväg). Klicka på Boka.

4. När du klickar på boka-knappen kommer det upp en ruta där du ska logga in. Om det är första gången du gör en bokning på den här sidan behöver du registrera en profil genom att klicka på Bli medlem.

5. Välj anläggning Navet (eftersom vi endast hyr yta på Nolia arena, tidigare Thoren arena, är Navet fortfarande ansvarig anläggning) klicka Nästa och fyll i ditt personnummer enligt ÅÅMMDD-NNNN. Klicka sedan på den blå knappen Nästa.

6. Om du i steget innan fyllt i personnummer kommer namn och adress redan vara ifyllt med hjälp av personuppslagning. Du behöver däremot fylla i din e-postadress och mobilnummer i det här steget. Du måste också välja ett lösenord.

7. Kryssa i rutorna till de utskick du samtycker till att få, de är valfria (är dessa i kryssade kommer du kunna få sms/mejl vid inställda pass). Läs igenom och godkänn registreringsvillkoren. Knappen Nästa ska nu ha blivit klarblå, klicka på den. Du är nu inbokad på passet.

9. Nästa gång du loggar in behöver du bara fylla i ditt användarnamn (din e-postadress eller ditt kundnummer) och lösenordet du valt vid registrering. Om personal på Navet skapat din profil blir ditt lösenord automatiskt dina sex första siffror i personnumret. När du fyllt i båda fälten klickar du på den blå knappen Logga in.

Sidan publicerades