2021-06-01:

Kommunens idrottsanläggningar är öppna för bokningar men tillåter ett begränsat antal personer för att trängsel inte ska uppstå. Begränsningarna skiljer sig åt beroende på anläggningens storlek. Omklädningsrum går enbart boka för utomhusanläggningar och för bortalag. Möteslokaler och bokning av skollokaler håller fortsatt stängt.

Hur påverkas kommunens verksamheter?

Detta gäller för föreningslivet med anledning av coronaviruset

Maxantal personer i anläggningarna

Detta gäller för bad-, gym och gruppträningsverksamhet med anledning av coronaviruset

Hallar och idrottsanläggningar

I Umeå finns flera olika idrottsanläggningar och hallar. En del av dem drivs av Umeå kommun och en del ägs och sköts av föreningar. De flesta anläggningarna kan du hitta i service- och anläggningsregistretlänk till annan webbplats.

Lediga tider kan bokas av alla

Din idrottsförening kanske vill lägga in ett extra träningspass, du som privatperson kanske vill dra ihop kompisgänget för en aktivitet, eller så planerar din arbetsplats ett större event och behöver en lokal. Ta kontakt med Föreningsbyråns lokalbokning för att få veta mer.

Boka anläggning eller lokal

Allmänhetens tider

Även om de flesta anläggningarna är uppbokade av föreningar så har en del anläggningar tider då de är öppna och tillgängliga för vem som helst.

Allmänhetens tider

Boka för evenemang

På de större kommunala anläggningarna finns det möjlighet för både föreningar, privatpersoner och företag att anordna evenemang.

Arrangera evenemang

Sidan publicerades