Hallar och idrottsanläggningar

2021-08-30:

Från och med 15 juli togs regleringen om ett visst antal kvadratmeter per person bort.Det är dock fortfarande viktigt att det inte skapas trängsel, vi fortsätter hålla avstånd och stannar hemma vid symptom. Fritidsförvaltningen har satt ett rekommenderat maxantal för varje lokal som utgår från att ni ska kunna hålla avstånd mellan varandra.

Fritidsförvaltningen öppnar upp verksamhet

Maxantal i idrottsanläggningar och lokaler

Föreningar: Anpassa er verksamhet för att minska riskerna för smittspridning

Detta gäller för bad-, gym och gruppträningsverksamhet med anledning av coronaviruset

I Umeå finns flera olika idrottsanläggningar och hallar. En del av dem drivs av Umeå kommun och en del ägs och sköts av föreningar. De flesta anläggningarna kan du hitta i service- och anläggningsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Lediga tider kan bokas av alla

Din idrottsförening kanske vill lägga in ett extra träningspass, du som privatperson kanske vill dra ihop kompisgänget för en aktivitet, eller så planerar din arbetsplats ett större event och behöver en lokal. Ta kontakt med Föreningsbyråns lokalbokning för att få veta mer.

Boka anläggning eller lokal

Allmänhetens tider

Även om de flesta anläggningarna är uppbokade av föreningar så har en del anläggningar tider då de är öppna och tillgängliga för vem som helst.

Allmänhetens tider

Boka för evenemang

På de större kommunala anläggningarna finns det möjlighet för både föreningar, privatpersoner och företag att anordna evenemang.

Arrangera evenemang

Sidan publicerades