Översikt av bassängen på Hemgården.

2021-10-14

Hemgårdens bad och gym är stängt.

Hemgårdens bad och gym är fortsatt stängt för externa besökare, med undantag är föreningsbokningar. Anläggningen planerar att öppna bad och gym 1 november. Nya öppettider kommer inom kort. Kassan kommer vara kontantfri och betalning från 1 november sker via betalkort eller swish.

Alla deltagare till tidigare grupper av vattengympa och stepup är avanmälda. Läs under rubriken Aktuellt om hur du gör för att få återköp av din deltagaravgift. Nya grupper med vattenträning planeras starta vårterminen 2022.

Hemgårdens bad och gym

Är du ålderspensionär, 65 år och uppåt, på hel- eller halvtid? Välkommen att bada och träna i vår lugna varma miljö nära Umeälven!

Hemgårdens bad och gym är till för ditt välbefinnande.

  • Vår bassäng är uppvärmd till 33 grader, den är 16 meter lång och har ett djup på 1,25–1,85 meter.
  • Omklädningsrummen och bassänglokalen är tillgänglighetsanpassade. Det finns taklyftar, stolslyft och andra hjälpmedel att använda.
  • För att bada hos oss ska du vara självständig på land och i vatten, annars ska en ledsagare följa med.
  • Styrketräna eller träna efter eget program i gymmet.
  • Boka gärna tid för gyminstruktion.
  • Badet är stängt alla röda dagar

Aktuellt

Din anmälan är borttagen

Anmälningarna till alla grupper i vattengympa och stepup tas bort enligt beslut 2020-12-11. För att få åter­betalning av deltagaravgift ska detta göras senast 2021-12-31.

Från och med 1 november kan återbetalning göras i kassan för Hemgårdens bad och gym. För att få dina pengar återbetalda behöver du ta med ett betalkort.

När vi kan starta upp grupperna igen kommer vi att sätta ut datum om när en ny anmälan kan ske. Håll utkik här på hemsidan.

Träning för seniorer

Tips till dig som håller dig hemma men ändå vill hålla igång:

Träna hemma med våra instruktörer Öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerades