Pojke som står vid bassängkanten och sträcker upp händerna i luften.

Obbolabadet

Obbolabadet är stängt för säsongen. Välkommen tillbaka sommaren 2022!

Obbolabadet är ett tempererat utebad med en 25-metersbassäng och en plaskbassäng för de mindre barnen. Vid badet finns stora gräsytor, så ta med en picknickfit och tillbringa hela dagen här. Om du inte har med dig eget fika finns en kiosk där du kan köpa glass, godis och dricka.

Vid badet finns också en beachvolleybollplan. När badet är öppet kan du låna en boll i kiosken. När badet är stängt är planen öppen för spontanidrott och du får då ta med egen boll.

Öppettider 2021

Obbolabadet är öppet 16 juni–22 augusti, klockan 11–17.

Midsommarhelgen 25-27 juni är Obbolabadet stängt.

Priser

  • Barn 0–1 år: gratis
  • Barn 2–17 år: 20 kronor
  • Vuxen: 40 kronor

Du som har Händer på lovet-kortet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. badar gratis på Obbolabadet hela sommaren.

En riktig badsommar!

Vad händer för skoj på Obbolabadet i sommar? Jo, massor! Det blir poolparty, rörelserunda, funkykidz och mycket mer. Ta med familj och vänner eller kom solo och häng hos oss i sommar!

Bada säkert

Obbolabadet är öppet på ett tryggt och säkert sätt och vi anpassar oss efter rådande restriktioner och rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Obbolabadet ligger vid Obbola skola på Linjevägen 96. Vi rekommenderar att du cyklar, promenerar eller tar bussen till oss men vi har också bilparkering på grusplanen bredvid planen (se skyltning).

Med cykel eller till fots

Det finns fina gång- och cykelvägar till Obbolabadet. Du kan parkera din cykel på skolans cykelparkering bredvid badet.

Med buss

Länstrafikens busslinjer 123 och 125 stannar vid hållplats Obbolaskola. Därifrån är det cirka 2 minuters promenad till badet.

Med bil

Ta E12 från Umeå mot Obbola, sedan första infarten höger in till Obbola. Sväng höger igen och följ Södra Obbola­vägen fram till korsningen Linjevägen - Södra Obbolavägen. Inne på skolgården ligger badet.

Blå vägen från Umeå via Holmsund

Följ Holmsundsvägen in i Holmsund Sväng höger in på Storgatan i Holmsund. Ta höger över Obbolabron. Efter bron tar du andra infarten vänster in till Obbola. Följ Södra Obbolavägen fram till korsningen Linjevägen – Södra Obbolavägen. Inne på skolgården ligger badet.

Sidan publicerades