Hyr våra lokaler

Vill du ordna ett roligt och annorlunda kalas? Eller kanske hitta på något tillsammans med vännerna, grannarna eller föreningen? Då kan du vända dig till oss och hyra våra lokaler. Boka lokal och någon av våra duktiga instruktörer och kör ett härligt träningspass tillsammans. Vi erbjuder bland annat Muskel, Yoga, Jumping och Cykling. Kontakta oss så berättar vi mer.

Pris

Simhallen

600 kr/timme (minsta tid 1,5 timme)

Föreningar i vattensport betalar enligt särskild taxa

Studion

165 kr/timme, exklusive instruktör
1 000 kr/timme, inklusive instruktör

Regler vid uthyrning

Vi hoppas att ni ska få en trevlig stund hos oss på Sävar simhall. Vi har några ordningsregler som vi ber er respektera.

  • Under er hyrtid får ingen vara påverkad av alkohol eller andra droger. Medhavd alkohol beslagtas och återfås efter hyrtidens slut. Personalen kan avbryta uthyrningen om säkerheten ej kan garanteras och/eller om ni bryter mot våra säkerhetsregler.
  • Tiden ni hyrt är inklusive omklädning och dusch. För varje påbörjad halvtimme utöver er bokade tid tas en avgift á 300 kronor.
  • Om ni har med er eget fika måste det serveras från plast eller papp eftersom man inte får ta in glas eller porslin i simhallen på grund av skaderisken.
  • Om ni har sönder något under er tid i simhallen kan ni bli ersättningsskyldiga.
  • Den badvärd som finns på plats har ingen badvaktande funktion. Badvärdens uppgift är att ingripa vid olyckor eller tillbud samt hjälpa er med praktiska frågor runt uthyrningen. Alla våra badvärdar har goda kunskaper om livräddning och säkerhet vid vatten. Ni sköter övervakningen av badet själva och larmar till badvärden om en olycka händer.
  • Bokning ska ske minst en vecka innan ni vill hyra simhallen och avbokning skall vara gjord senast fem dagar innan avsett datum.
  • Kostnaden för uthyrningen betalas på plats i samband med uthyrningen. Vi behöver kontaktuppgifter för den som är ansvarig för bokningen samt uppgifter på vem som är ansvarig under uthyrningen (om det inte är samma person)
  • Vid speciella önskemål eller arrangemang ska simhallen kontaktas senast tre dagar innan hyrtillfället.
Sidan publicerades