Skrattande tjej som åker ner för en vattenrutschkana.

Bassänger

På Umelagun hittar du flera olika typer av bassänger och aktiviteter. Här finns någonting för alla!

Spraypark – en ny fantasifull vattenpark för våra yngsta badgäster

Missa inte vår helt nya nöjesattraktion Spraypark i sommar! Spraypark tar vattenlek till en helt Spraypark tar vattenlek till en helt ny nivå och kommer att vara en av höjdpunkterna för de små på Umelagun. Med interaktiva figurer och sprutande vatten skapar Spraypark en magisk och underhållande upplevelse för barnen. Det är den perfekta platsen för unga äventyrare att släppa loss sin kreativitet och ha roligt under de varma sommardagarna.

Spraypark kombinerar fantasifulla figurer och en semi-våt yta för att skapa en säker och spännande lekmiljö. Barnen kommer att kunna utforska och interagera med en mängd olika vattenkaraktärer medan de håller sig svala och njuter av solen. Det är en plats där deras fantasier kan bli verklighet medan de leker och sprutar vatten omkring sig.

25:an

En 25 meter lång motions- och träningsbassäng med sex banor och startpallar. Djupet varierar mellan 110 och 180 centimeter och temperaturen är 26–28 grader. Här finns det alltid plats för motionssim.

Vecka 25–27 finns Umeå simsällskap i 25:an och har öppen prova-på vattenpolo.

Stranden

Stranden sluttar långsamt nedåt till 160 centimeters djup. Här finns olika aktiviteter som vattenkanoner, bubblor och jetar. Temperaturen ligger mellan 26 och 28 grader.

Lagunen

En stor rund bubbelpool med 28–30-gradigt vatten.

Barnpool

Här kan de små barnen roa sig med gungor, vattensprutande djur och figurer. Vattnet är varmt och skönt, 28–30 grader.

Bubbelpool

Fyra stycken små runda pooler där vattnet är 28–30 grader. Den största har bubblor och massagestrålar. Djupet är 70–95 centimeter.

Kanalerna

Kanalerna binder samman 25:an och Stranden och gör att du kan simma en längre sträcka. Om du blir trött kan du vila på bubbelbänken.

Vattenrutschkanor

Utmana en kompis på vattenrutschkanerace! Det finns två stycken, en lite längre och lugnare, Spiralen, och för den som vågar: Fritt fall. Båda har automatisk tidtagning.

Sidan publicerades