Startsida Umeå kommun
Sävar simhall

2020-06-05

Umeå kommuns bad har öppet som vanligt. Vi följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Om du känner dig frisk – välkommen att bada!

Mer information om virusspridning och Umeå kommuns bad

Sävar simhall

Sävar simhall är en familjevänlig och varm simhall som ger möjlighet till träning och avkoppling för alla.

Bassängen på 16 meter och plaskbassängen håller minst 30 grader och bubbel­poolen cirka 38 grader. Här finns trampolin, rutschkanor och vattenleksaker. I omklädningsrummen finns dam- och herrbastu. I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, pannkakor, varmkorv, läsk och kaffe samt engångsblöjor, simglasögon, simpuffar med mera.

Till de träningssugna kunderna erbjuder vi både motionssim, gym och ett stort utbud av träningsklasser. Vill du veta mer så finns information i innehållsmenyn. Självklart är du också varmt välkommen att kontakta eller hälsa på oss om du har frågor.

Kontakt

Sävar simhall
Drottningvägen 9, Sävar
090-16 40 90
savarsimhall@umea.se

Bada säkert

Tänk på det här när du besöker badet:

  • Var noga med handhygienen
  • Undvik trängsel
  • Håll avstånd
  • Uppdatera dig om myndigheternas rekommendationer
  • Välkommen att bada och simma hos oss om du känner dig frisk
Nyheter

PT Small Group

Vill du bli starkare och känna dig trygg bland de fria vikterna på gymmet? Anmäl dig till då till PT Small Group på tisdagar kl 16.30. Läs mer om PT Small Group.


Boka en personlig tränare

Vi kan hjälpa dig att nå din nästa nivå i träning! Genom ett individuellt upplagt träningsprogram, egen träningsplan och en tydlig målformulering tar du och vår personliga tränare din träning vidare. Läs mer om personlig träning på Sävar simhall.


Träning online

Tips till dig som håller dig hemma men ändå vill hålla igång: Träna hemma med våra instruktörer! Klicka på länken Seniorträning för att se de olika passen.

Coronavirus

Råd från myndigheter/advice from authorities: www.umea.se/coronavirus

Sidan har granskats 2020-10-12

Sidans kortadress: www.umea.se/savarsimhall