Olika typer av bokningar

Enstaka tider går att boka av alla när som helst under året i tjänsten för lokalbokningar och föreningsbidrag. Om ni vill göra en återkommande bokning under inomhussäsongen eller genomföra ett särskilt arrangemang skiljer sig boknings­förfarandet åt.

Enstaka bokningar

Enstaka bokningar kan vem som helst göra i bokning- och bidragssystemet.

Återkommande bokningar

Om ni vill ha en återkommande tid i en inomhusanläggning är sista dag för ansökan 30 april (för kommande inomhus­säsong). Återkommande tider i kommunens lokaler och anläggningar ansöker du för tillfället genom att skicka in ett formulär med önskemål. Ambitionen är att fördelningen ska vara klar och utskickad innan midsommar.

Tänk på att det är föreningen som ska lämna in önskemål om återkommande lokaltider. Inte du som enskild ledare i en förening.

Då inomhussäsongen kommit i gång finns det möjlighet att boka återkommande tider utifrån de tider som finns kvar efter att fördelningen gjorts. Dessa bokas via bokning- och bidragssystemet.

Tillfällig bokning vid arrangemang

Vi tar emot ansökningar av bokning för särskilda arrangemang/evenemang i våra lokaler och anläggningar två gånger om år. Särskilda arrangemang kan vara spelningar/konserter, turneringar eller liknande.

  • 15 december är sista dag för ansökan för sommar-/hösttermin (1 juli – 1 januari)
  • 15 juni är sista dag för ansökan för vårterminen (1 januari –1 juli)

Ansökningar görs via mejl till lokalbokningen på Föreningsbyrån.

Sidan publicerades