Olika typer av bokningar

Enstaka tider går att boka av alla när som helst under året i tjänsten för lokalbokningar och föreningsbidrag. Om ni vill göra en återkommande bokning under inomhussäsongen eller genomföra ett särskilt arrangemang skiljer sig boknings­förfarandet åt.

Boka en enstaka tid i lokal eller anläggning

Återkommande bokningar

Om ni vill ha en återkommande tid i en inomhusanläggning är sista dag för ansökan 30 april (för kommande inomhus­säsong). Återkommande tider i kommunens lokaler och anläggningar ansöker du om genom att fylla i och skicka in blanketten Ansökan om lokaltider till kommunen. Ambitionen är att fördelningen ska vara klar och utskickad innan midsommar.

Tänk på att det är föreningen som ska lämna in önskemål om återkommande lokaltider. Inte du som enskild ledare i en förening.

Då inomhussäsongen kommit i gång finns det möjlighet att boka återkommande tider utifrån de tider som finns kvar efter att fördelningen gjorts. Dessa bokas via bokning- och bidragssystemet.

Ansökan om tider i idrottslokaler Länk till annan webbplats.

Sök och boka lediga tider via service- och anläggningsregistret Länk till annan webbplats.

Tillfällig bokning vid arrangemang

Vi tar emot ansökningar av bokning för särskilda arrangemang/evenemang i våra inomhusanläggningar två gånger om år. Särskilda arrangemang kan vara spelningar/konserter, turneringar eller liknande.

  • 15 december är sista dag för ansökan för sommar-/hösttermin (1 juli – 1 januari)
  • 15 juni är sista dag för ansökan för vårterminen (1 januari –1 juli)

Ansökningar görs via mejl till lokalbokningen på Föreningsbyrån.

Sidan publicerades