Träning

På Hemgårdens bad och gym ges du som är ålderspensionär på hel- eller deltid möjlighet till en varierad träning! Hos oss är alla välkomna, oavsett förutsättningar. Omklädningsrum, gym och simhall är funktionsanpassade och utrustade med lyftar.

Bada och simma i en lugn miljö med utsikt mot älven. Vill du ha lite mer tempo och puls kan du söka inspiration i övningsbanken du hittar i simhallen eller varför inte delta i en av våra instruktörsledda vattenträningsklasser. Träna självständigt eller få nya tips och idéer av en instruktör i gymmet. Vår välutbildade personal hjälper dig gärna att finna den träningsform och nivå av utmaning som passar just dig!

Vårterminen 2022 övergår Hemgårdens bad och gym till samma pass- och bokningssystem som övriga kommunala badanläggningar. De fasta grupperna försvinner därmed och ersätts av ett schema med pass som bokas ett och ett, tidigast sju dagar i förväg och fram till passtart. Detta gör att du har möjlihet att prova olika typer av pass löpande och riskerar inte att missa tillfällen du betalat för vid till exempel resa eller sjukdom. Du bokar helt enkelt bara de pass du kan vara med på!

Gruppträningsschema

Schemat gäller från 14 mars 2022. Med reservation för ändringar.

måndag

tisdag

onsdag

torsdag

fredag

Aqua 45
8.30-9.15
BassängenAqua 60
8.30-9.30
Bassängen

Aqua 45
10.30-11.15
Bassängen

Gym Cirkel 45
14.00-14.45
Gymmet

Aqua Circle 45
14.00-14.45
BassängenSiffran efter passnamnet anger passets längd inklusive stretch.

Sidan publicerades