Stora bassängen på Sävar simhall.

2021-07-14

De temperererade utomhusbaden Umelagun, Obbolabadet och Vallabadet i Hörnefors har öppet i sommar och öppnar under vecka 23 och 24. Kommunens inomhusbad håller stängt under sommaren. 

Från och med 1 juni öppnar gym inomhus och gruppträning utomhus upp för bokade besökare på Storsjöhallen och på Sävar simhall öppnar gymmet. Från 15 juli behöver gymbesök inte förbokas.

Information med anledning av coronaviruset

Sävar simhall

Sävar simhall är en familjevänlig och varm simhall som ger möjlighet till träning och avkoppling för alla.

Bassängen på 16 meter och plaskbassängen håller minst 30 grader och bubbel­poolen cirka 38 grader. Här finns trampolin, rutschkanor och vattenleksaker. I omklädningsrummen finns dam- och herrbastu. I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, pannkakor, varmkorv, läsk och kaffe samt engångsblöjor, simglasögon, simpuffar med mera.

Till våra träningssugna kunder erbjuder vi både motionssim, gym och ett stort utbud av träningsklasser.

Aktuellt

Gymmet är öppet

Från och med den 15 juli har Folkhälsomyndigheten tagit bort begränsningen på ett visst antal kvadratmeter per person för gym och simhallar. På grund av detta och för att underlätta för er kunder tar vi bort kravet på bokning av gymtid från och med 15 juli. Du är välkommen att träna dagligen kl 05.00-22.00 med giltigt träningskort.

Vi vill dock poängtera att de allmänna råden om att undvika trängsel, hålla avstånd och vara noggrann med god handhygien samt rådet att stanna hemma vid symtom på covid-19 ligger kvar.

Träning online

Tips till dig som håller dig hemma men ändå vill hålla igång, träna hemma med våra instruktörer.

Onlineträning

Digital rörelserunda i Sävar

Testa ett roligt och nytt sätt att röra sig på! Rörelserundan är en gps-baserad tipsrunda med rörelseutmaningar med start utanför Sävar simhall. Rundan passar lika bra att göra själv som tillsammans med andra.

Rörelserundaöppnas i nytt fönster

Personlig tränare på distans

Utveckla din träning online! Med hjälp av våra personliga tränare får du träningsprogram, tips och råd utifrån dina önskemål och förutsättningar.

PT Onlineöppnas i nytt fönster

Sidan publicerades