Stora bassängen på Sävar simhall.

2021-08-19

Från och med 1 september planeras inomhusbaden Navet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Storsjöhallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Vallabadet Öppnas i nytt fönster. och Sävar simhall Öppnas i nytt fönster. att öppna upp med ordinarie öppettider.

Det är viktigt att du som besökare fortsätter vara noga med handhygienen, håller avstånd, undviker trängsel och stannar hemma om du känner dig sjuk. Följ även angivelser på plats om maxantal i olika lokaler på baden.

Läs om öppning och information med anledning av coronaviruset

Sävar simhall

Sävar simhall är en familjevänlig och varm simhall som ger möjlighet till träning och avkoppling för alla.

Bassängen på 16 meter och plaskbassängen håller minst 30 grader och bubbel­poolen cirka 38 grader. Här finns trampolin, rutschkanor och vattenleksaker. I omklädningsrummen finns dam- och herrbastu. I kiosken säljer vi mjuk­glass, godis, varma chips, pannkakor, varmkorv, läsk och kaffe samt engångsblöjor, simglasögon, simpuffar med mera.

Till våra träningssugna kunder erbjuder vi både motionssim, gym och ett stort utbud av träningsklasser.

Aktuellt

Träna dig till en stark mamma

Nu startar vi den nya gruppträningspasset Strong Mom, ett pass anpassad för kvinnor efter graviditet. Du och din bebis är båda välkomna!

Strong Mom Öppnas i nytt fönster.

Nyhet - Barndans MiniMove

I höst startar vi upp barndans här på simhallen! Det nya barnträningskoncept MiniMove med Sälma fokuserar på rörelserikedom och är för barn mellan 4 och 7 år. Torsdag 2 september kl 9 släpper vi platserna till denna nyhet.

Barndans MiniMove

Simskola

Onsdag 1 september kl 9 släpper vi platserna till höstens simskola. Läs mer om grupperna och boka plats via länken.

Simskola Öppnas i nytt fönster.

Träning online

Tips till dig som håller dig hemma men ändå vill hålla igång, träna hemma med våra instruktörer.

Onlineträning

Digital rörelserunda i Sävar

Testa ett roligt och nytt sätt att röra sig på! Rörelserundan är en gps-baserad tipsrunda med rörelseutmaningar med start utanför Sävar simhall. Rundan passar lika bra att göra själv som tillsammans med andra.

Rörelserunda Öppnas i nytt fönster.

Personlig tränare på distans

Utveckla din träning online! Med hjälp av våra personliga tränare får du träningsprogram, tips och råd utifrån dina önskemål och förutsättningar.

PT Online Öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerades