Stora bassängen på Sävar simhall.

2021-05-31

De temperererade utomhusbaden Umelagun, Obbolabadet och Vallabadet i Hörnefors har öppet i sommar och öppnar under vecka 23 och 24. Kommunens inomhusbad håller stängt under sommaren. 

Från och med 1 juni öppnar gym inomhus och gruppträning utomhus upp för bokade besökare på Storsjöhallen. På Sävar simhall öppnar gymmet, även det för bokade besökare.

Skolornas simundervisning, föreningsledd träning för barn och ungdomar födda 2002 eller senare samt föreningsverksamhet som av riksidrottsförbundet klassas som elitverksamhet är undantagna och deras verksamhet kan fortsätta.

Information med anledning av coronaviruset

Sävar simhall

Sävar simhall är en familjevänlig och varm simhall som ger möjlighet till träning och avkoppling för alla.

Bassängen på 16 meter och plaskbassängen håller minst 30 grader och bubbel­poolen cirka 38 grader. Här finns trampolin, rutschkanor och vattenleksaker. I omklädningsrummen finns dam- och herrbastu. I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, pannkakor, varmkorv, läsk och kaffe samt engångsblöjor, simglasögon, simpuffar med mera.

Till våra träningssugna kunder erbjuder vi både motionssim, gym och ett stort utbud av träningsklasser.

Aktuellt

Bokningsbara gymtider

Från och med 1 juni öppnar vi upp för bokningsbara tider på gymmet. Läs hela nyheten och om hur du bokar dig.

Seniorträning i juni

Fyra fredagar/torsdagar i juni kl 10 håller vi cirkelträning för seniorer på Sävar simhall. Priset är 50 kr för alla fyra tillfällen. Boka din plats via vår bokningssidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Hoppas vi ses!

Träning online

Tips till dig som håller dig hemma men ändå vill hålla igång, träna hemma med våra instruktörer.

Onlineträning

Digital rörelserunda i Sävar

Testa ett roligt och nytt sätt att röra sig på! Rörelserundan är en gps-baserad tipsrunda med rörelseutmaningar med start utanför Sävar simhall. Rundan passar lika bra att göra själv som tillsammans med andra.

Rörelserundaöppnas i nytt fönster

Personlig tränare på distans

Utveckla din träning online! Med hjälp av våra personliga tränare får du träningsprogram, tips och råd utifrån dina önskemål och förutsättningar.

PT Onlineöppnas i nytt fönster

Sidan publicerades