Export och internationella affärer

Business Sweden

Business Sweden erbjuder flera tjänster som riktar sig till småföretagare med exportambitioner.

Du hittar bland annat personliga exportrådgivare (gratis), tips om samverkansgrupper inom olika branscher, adresser till Exportrådets utlandskontor i 60 länder och mycket annat.

Business Sweden kan exempelvis hjälpa till att bygga upp gemensamma exportkontor utomlands för företag inom samma bransch.

Business Swedenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Västerbottens handelskammare

Västerbottens Handelskammare ägs, styrs och finansieras av närmare 300 medlemsföretag. Dessa företag svarar för cirka 80 procent av sysselsättningen inom länets produktproducerande privata företag. Medlemmarna är företag i alla storlekar, från alla branscher i hela länet.

Västerbottens Handelskammare arbetar för att skapa goda förutsättningar för att företag ska kunna driva sin verksamhet i länet. Det sker genom näringspolitiskt arbete, genom att ordna mötesplatser för företag och genom service till medlemmarna.

Västerbottens handelskammarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Enterprise Europe Network

Uminova Innovation hjälper forskare och företag i Västerbotten att hitta internationella partners och göra internationella affärer genom Enterprise Europe Network, världens största supportnätverk för små och medelstora företag.

Här får du stöd med att göra affärer av dina forskningsresultat och innovationer eller att skriva avtal kring patent och know-how. Du får hjälp att hitta distributörer och återförsäljare, i våra databaser och personliga nätverk. De hjälper er att söka patent och leta finansiering för er expansion. En affärscoach finns med hela tiden från partnersökning, urval och första kontakt till påskrivet och löpande avtal.

Läs mer och kontaktuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan publicerades