Marknadsför era evenemang i kalendern inför sommaren

Ska din förening arrangera en lovaktivitet eller något annat arrangemang i sommar? I så fall är kommunens kalender en bra kanal för att marknadsföra ditt evenemang och det är helt kostnadsfritt.

Aktiviteter i kalendern som riktar sig till barn och unga under lovet visas också i lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Lovkalendern marknadsförs av kommunen inför loven och brukar få stor uppmärksamhet.

Lägg in evenemanget i god tid

Allt du behöver göra är att skapa ett konto på www.alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och skapa ett evenemangs-inlägg. Skulle något förändras, att evenemanget blir inställt eller byter datum har du möjlighet att logga in på kontot och justera. Innan det publiceras kommer inlägget att granskas, det sker under kontorstid, så kom ihåg att lägga in era evenemang i god tid.

Beskriv evenemanget tydligt

Sätt en informativ rubrik som beskriver vad det är för evenemang. I din text bör du svara på vad det är för evenemang och vad besökaren kan förvänta sig att få uppleva. Datum, tider, eventuell kostnad och om ni har en webbplats fyller du i separata fält särskilda för de uppgifterna.

Om du skapar en aktiviteter som vänder sig till barn och unga under sommarlovet finns en särskild instruktion Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att publicera evenemanget så att det också syns i lovkalendern.

Sidan publicerades