Två tjejer med solglasögon kikar upp över vattenytan i bassängen.

Vallabadet, Hörnefors

Vallabadets inomhusbassäng är ett familjevänligt bad med möjligheter till motion och avkoppling för alla åldrar (inomhusbassängen håller stängt under utebadets öppethållande).

På söndagar och måndagar är vattnet extra varmt, 32–33 grader Celsius. Här finns vattenleksaker och liten rutschkana i barn­bassängen.

I kiosken säljer vi glass, varma chips, läsk, kaffe samt varmkorv, köttbullar med mos, toast och pannkaka med sylt. Vi har även blöjbyxor, simglasögon, simpuffar och badkläder med mera till försäljning.

Barn som vill bada utan sällskap av vuxen måste vara 12 år fyllda eller fylla 12 år under året. Med simkunnig menar vi att du kan hoppa i på djupt vatten, få vatten över huvudet, ta dig upp till ytan och därefter simma 200 meter med valfritt simsätt.

Små barn måste alltid bära badblöjbyxa med möjlighet att dras åt vid benen (ej engångsblöja).

Aktuellt

Seniordag torsdag 19 oktober

Äntligen! Torsdag 19 oktober anordnar Vallabadet en dag för seniorer för att inspirera till rörelse och välmående! Det blir en heldag fylld med träningspass, hälsotester, föreläsning och lunch/fika tillsammans med andra.

Läs mer om vår seniordag

Ny bokningssida och app

Vi byter nu till en ny bokningssida och app. Du loggar in med dina befintliga uppgifter men behöver byta ut eventuella bokmärken och ladda ner den nya appen.

Läs mer om vår nya bokningssida och app Länk till annan webbplats.

Personlig tränare på distans

Utveckla din träning online! Med hjälp av våra personliga tränare får du träningsprogram, tips och råd utifrån dina önskemål och förutsättningar.

PT Online Öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerades www.umea.se/vallabadet