Aya

Aya vänder sig till personer med psykiska funktionshinder som är 18 år eller äldre, med behov av stöd i sin vardag. Det stöd vi erbjuder utförs av en liten arbetsgrupp med relevant utbildning utifrån vår inriktning. Detta möjliggör god kontinuitet av personal, individuellt anpassat stöd, samt korta beslutsvägar runt förändringar av insatser. Ayas hjärta finns i den samlingslokal som vi tillhandahåller på Haga. Där erbjuder vi dagligen alla våra brukare, utöver det stöd som ges i hemmet tid för samtal och en kopp kaffe tillsammans med andra.

Valbar inom

Aya har för närvarande uppnått sitt kapacitetstak vilket gör att dem inte är valbara i dagsläget. (Umeå stad och omland)

Snabba fakta

Organisationsnummer: 769609-1524

Verksam sedan år: 2001

Anställda: 8 st

Kunder: 30 st

Språk: svenska

Inriktning/profil: socialpsykiatri, boendestöd till vuxna över 18 år.

Erbjuder tilläggstjänster: nej

Kundnöjdhet

Procent av brukarna som är nöjd med hemtjänsten: företaget har färre än sju svarande över 65 år, därför visas inget resultat.

Procent av brukarna som känner förtroende för personalen: företaget har färre än sju svarande över 65 år, därför visas inget resultat.

Resultaten är hämtade från Socialstyrelsens brukarenkät 2023. Om du vill kan du ta del av resultaten i sin helhet på Socialstyrelsens webbplats.

Verksamhetsberättelse , 93.2 kB. (pdf)

Kontakt

Aya

Lövstigen 59

903 43 Umeå

info@pkaya.se

www.pkaya.se Länk till annan webbplats.


Elin Wegebro

verksamhetschef

090-12 94 56

elin@pkaya.se


Sidan publicerades