Vi vill prata med dig

Vårt uppdrag på Umeå kommun Näringsliv är att skapa ännu bättre förutsättningar för företagen i kommunen och regionen. För att kunna göra det på ett bra sätt måste vi ha koll på den vardag och verklighet som företagarna verkar i. Vi måste med andra ord lägga örat mot rälsen.

Därför vill vi prata med dig som företagare och företagsledare, för att bättre förstå er verksamhet och de utmaningar ni har.

– Det spelar ingen roll om du har ett litet eller stort företag, i vilken bransch du befinner dig, om företaget är nystartat eller har många år på nacken. Vi vill prata med dig för att få veta vad du står inför, vilka utmaningar du har och vad du vill att Umeå kommun ska hjälpa dig med eller ska göra bättre, säger Peter Juneblad, näringslivsdirektör, Umeå kommun.

Den privata sektorn i Umeå har växt kraftigt de senaste tio åren. En viktig anledning till det är det nära samarbete som hela tiden pågår mellan kommunen, näringslivet, universiteten, civilsamhälle med flera – ett samarbete som Umeå kommun Näringsliv har som främsta roll att underhålla och underlätta.

För avdelningens näringslivsutvecklare och näringslivschefen ligger fokus på att möta företag, att hjälpa dem med kontakter i kommunen och driva dialog, samverkan och därmed utveckling. Hör av er och boka ett möte ni med!

Vill du prata med oss?

Fyll i formuläret så kommer en representant från oss att kontakta dig.Sidan publicerades www.umea.se/kaffedialog