Strandkant med brygga.

Bölesholmarna

Stranden mitt i staden hittar du på Bölesholmarna. Bölesholmarna är en naturskön plats med både strand, grillplatser, fin natur och fiskemöjligheter. Det är ett väldigt uppskattat område som kan erbjuda något för alla och är ett lämpligt mål för en kortare utflykt.

Det finns en sandstrand av bra storlek och en badbrygga som går ut i vattnet. Det finns även fina och vida gräsytor att slå sig ner på i anslutning till stranden samt en grillplats. Toaletter och omklädningsrum finns i direkt anslutning till badet. För barnen finns det en stor lekplats och vattnet vid stranden är inte salt eftersom det är älvsvatten. Dusch finns vid servicebyggnaden.

Du kan promenera, cykla eller ta bilen till Bölesholmarna. Det är strandpärlan mitt i staden! Bölesholmarna har två öar. Stranden finns på den största ön, Gröna oxen.

Hitta till Bölesholmarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (Google maps)

Tillgänglighet

Toaletten är tillgänglighetsanpassad för dig som har rullstol och är öppen mellan 15 maj (om tjälen gått ur marken) och 31 augusti. Sommaren 2023 anlades även en hårt packad grusväg fram till stranden, toaletten och omklädningsrummen.

Sidan publicerades