Två tjejer med solglasögon kikar upp över vattenytan i bassängen.

Vallabadet, Hörnefors

Vallabadet är ett familjevänligt bad med möjligheter till motion och avkoppling för alla åldrar.

För dig som vill simma lugnt finns vissa dagar banor reserverade för motionssim och på söndagar och måndagar är vattnet extra varmt, 32–33°. Här finns vattenleksaker och liten rutschkana i barnbassängen.

I kiosken säljer vi glass, varma chips, läsk, kaffe samt varmkorv, köttbullar med mos, pizza, toast och pannkaka med sylt. Vi har även engångsbadblöjor, simglasögon, simpuffar och badkläder med mera till försäljning.

Barn som vill bada utan sällskap av vuxen måste vara 9 år fyllda eller gå i årskurs 3 och vara simkunnig. Med simkunnig menar vi att du kan hoppa i på djupt vatten, få vatten över huvudet, ta dig upp till ytan och därefter simma 50 meter med valfritt simsätt.

Aktuellt

Digital rörelserunda i Hörnefors

Testa ett roligt och nytt sätt att röra sig på! Rörelserundan är en gps-baserad tipsrunda med rörelseutmaningar med start utanför Vallabadet. Rundan passar lika bra att göra själv som tillsammans med andra.

Rörelserunda Öppnas i nytt fönster.

Personlig tränare på distans

Utveckla din träning online! Med hjälp av våra personliga tränare får du träningsprogram, tips och råd utifrån dina önskemål och förutsättningar.

PT Online Öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerades