Servicenivåer Nolia ishallar och bandyplan

Nolia ishall består av två inomhusisar, en konstfrusen utomhusis och/eller en konstgräsplan. Dessa verksamheter ska dela på de 12 omklädningsrum som finns i den byggnaden. Det innebär att under fotbollssäsongen så har fotbollen tillgång till fyra omklädningsrum samt ett domarrum och ishockeyn tillgång till resterade åtta omklädningsrum.

Under bandysäsongen har bandyn tillgång till fyra omklädningsrum samt ett domarrum. Ishallarna har tillgång till fyra omklädningsrum var och delar på ett domarrum.

Vid bokning av istid i ishall har man tillgång till ett omklädningsrum vid bokning för träning och två omklädningsrum vid matchbokning samt ett domarrum. Omklädningsrummet öppnas med hjälp av tagg. Tagg kvitteras ut mot en avgift på Nolia ishalls kontor.

Anläggningen är bemannad vecka 35 till vecka 13. Du kontaktar idrottsplatsarbetare genom fast telefon i huvudentrén eller genom att ringa 070-655 23 20.

Vid cuper

Vid cuper har ishockeyn tillgång till åtta omklädningsrum samt två domarrum om inte bandyn har match, då finns endast ett domarrum tillgängligt. Spolschema för isarna görs tillsammans med arrangör.

Spolning av isar

Ishallarna spolas inför varje bokning förutom när det är hockeyskola/skridskoskola som tränat innan. Spolning utförs inte innan bokning om ett lag fått tre varningar inför sitt träningspass. Isvård görs minst två gånger i veckan. Bandybanan spolas inför varje bokning och isvård sker beroende på väder, dock minst en gång i veckan.

Säsongslängd

Ishall 1: vecka 35–vecka 13

Ishall 2: vecka 36–vecka 13

Bandybana: vecka 45–vecka 10

Vi kan inte lova

Vi kan inte lova att ishallarna ska vara färdigpreparerade

  • vid maskinhaveri
  • vid problem med kylanläggning

Vi kan inte lova att bandyplanen ska vara färdigpreparerad

  • vid maskinhaveri
  • vid problem med kylanläggning
  • vid ogynnsam väderlek

Mer information

Sidan publicerades