Servicenivåer Nolia ishallar och bandyplan

Nolia ishall består av två inomhusisar och en konstfrusen utomhusis under vintern. På området finns också en fotbollshall samt konstgräsplan mellan vår och höst. Dessa verksamheter ska dela på de tolv omklädningsrum som finns i ishallen. Det innebär att under fotbollssäsongen så har fotbollen tillgång till fyra omklädningsrum samt ett domarrum och ishockeyn har tillgång till resterade åtta omklädningsrum.

Under bandysäsongen har bandyn tillgång till fyra omklädningsrum samt ett domarrum, ishallarna har tillgång till fyra omklädningsrum var och delar på ett domarrum.

Vid bokning av istid i ishall har man tillgång till ett omklädningsrum vid bokning för träning och två omklädningsrum samt ett domarrum vid matchbokning. Omklädningsrummet öppnas med hjälp av tagg som kvitteras ut mot en avgift på Nolia ishalls kontor.

Anläggningen är bemannad mellan 20 augusti och 26 maj och du kan kontakta idrottsplatsarbetare via den fasta telefonen i huvudentrén eller genom att ringa 070–655 23 20. Under sommaren ronderas anläggningen av ronderingspersonal med samma telefonnummer.

Vid cuper

Vid cuper har hockeyn tillgång till åtta omklädningsrum samt två domarrum om inte bandyn har match, då finns endast ett domarrum tillgängligt. Spolschema för isarna görs tillsammans med arrangör.

Spolning av isar

Ishallarna spolas inför varje bokning förutom när det är hockeyskola/skridskoskola som tränat innan. Spolning utförs inte innan bokning om ett lag fått tre varningar inför sitt träningspass. Isvård görs minst två gånger i veckan. Bandybanan spolas inför varje bokning och isvård sker beroende på väder, dock minst en gång i veckan.

Säsongslängd

Ishall 1: vecka 35–vecka 13.

Ishall 2: vecka 36–vecka 13.

Bandybana: vecka 45–vecka 10.

Vi kan inte lova

Vi kan inte lova att ishallarna ska vara färdigpreparerade

  • vid maskinhaveri
  • vid problem med kylanläggning.

Vi kan inte lova att bandyplanen ska vara färdigpreparerad

  • vid maskinhaveri
  • vid problem med kylanläggning
  • vid ogynnsam väderlek.

Mer information

Sidan publicerades